¡Empieza el 39 Concurso del Grupo Social ONCE, programa de sensibilización educativa! El videojuego que nos hace iguales

Estás visualizando una edición antigua del Concurso Escolar del Grupo Social ONCE. Si deseas participar en la última edición haz click aquí.

El camí que ens fa iguals

AMPA - Categoria F

Les famílies sou un factor fonamental en l'educació dels vostres fills i filles.

Per això, aquest any hem creat una nova categoria, per fer-vos partíceps, a través de les AMPA, en el Concurs Escolar del Grup Social ONCE per la inclusió.

Famílies, és hora de passar de la sensibilització a l'ACCIÓ!

Ens ajudeu?

Com participar?

Cada AMPA podrà inscriure un sol projecte

PROPOSEU UN PROJECTE

És molt senzill! Com a AMPA, podreu participar proposant un projecte per promoure la inclusió en el centre escolar, en una de les àrees següents:

Pot ser una iniciativa totalment nova o una que ja tingueu en marxa!

A més, per formular la vostra proposta comptareu amb una fitxa-guió que us facilitarem i que us servirà de guia en la presentació de la idea.

PUJA'L A LA WEB

Quan tingueu la fitxa completada, només l'haureu de pujar a la web, a través d'un representant de la vostra associació, que serà l'encarregat de realitzar la inscripció.

Amb la col·laboració de:

Logotipo de CONCAPA
Logotipo de CEAPA

material didàctic

Posem a la vostra disposició aquests materials complementaris!

Han estat elaborats per especialistes de la Càtedra Obral Social La Caixa d'Inclusió Social de la Universitat de Múrcia i amb la col·laboració d'Antonio Márquez Ordóñez, mestre de Pedagogia Inclusiva i especialista en Disseny Universal per a l'Aprenentatge.

L'objectiu és facilitar al màxim la vostra participació i orientar-vos en la presentació de la vostra proposta. Aquest camí el recorrerem junts!

Accedeix al material didàctic