Fem servir cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que hi està d'acord. Més Informació Tancar
Conexión Adiccioff. Esto no es un juego

37 Concurs Escolar ONCE

 • ampliamos plazo de participación
 • Webinars formativos e interactivos
 • Conoce "On Follogüers" y su capítulo sobre cómo abanderar el movimiento de la inclusión

Després del confinament, el món digital, les noves tecnologies i internet s'han revelat com a eines valuosíssimes i extraordinàries. En aquesta edició volem transmetre, fent entre tots una campanya de publicitat, el missatge que la tecnologia és la nostra aliada sempre que en fem un ús responsable i no un abús que pot comportar riscos i conseqüències no desitjades.

No et perdis...

AIXÒ NO ÉS UN JOC A INSTAGRAM

ELS PROFES OPINEN

 • “Una valuosa oportunitat de treballar certs valors d'importància crucial amb la meva classe. M'ha facilitat un recurs, una excusa per entrar en els seus caparrons i carregar-los de solidaritat i empatia”.

  Laura Díaz

 • “La nostra primera experiència en concursos nacionals. Molt divertida. A més, hem aprofitat per a incloure-la com una tasca en el nostre projecte de ludificació. Així que, millor que millor!

  Alba Romero

 • “Conèixer qualitats dels meus alumnes que desconeixia, fomentar el treball en equip i treballar l’educació en valors.”

  Tomás Toral

ACCEDEIX ALS CONCURSOS ANTERIORS

Tant si desitges consultar els guanyadors, com aprofitar els materials didàctics de les anteriors edicions del Concurs Escolar de l'ONCE, aquí podràs trobar-les: