Reinventem plegats
una escola per a tot@s

34è Concurs Escolar ONCE: Reinventem plegats una escola per a tots

NOU!

ÀUDIOQUIOSC

Descarga podcasts

NOU!

"PER QUÈ UNA ESCOLA PER A TOTS?"

Ver vídeo

Notícies

Reinventant una escola per a tots

El 34è Concurs Escolar de l’ONCE i la seva Fundació té per objectiu sensibilitzar alumnes, pares, professors i la resta de la societat sobre la importància de crear una escola en què tothom tingui un espai, d’una forma dinàmica i en equip, unint forces i idees per construir-la plegats.

Reinventant l’escola

Ja fa molt temps que l’ONCE i la seva Fundació treballem per la inclusió educativa de tots, aconseguint, a dia d’avui, que un 98% dels alumnes amb discapacitat rebin una educació normalitzada. Perquè cal oferir una escola més oberta i diferent, enguany us convidem a reinventar-la amb nosaltres.

APUNTA'T A LES FORMACIONS EN LÍNIA PER A UNA ESCOLA INCLUSIVA!

Per descobrir més tècniques, recursos i formes de fer la teva escola inclusiva, en els pròxims mesos us oferirem sessions formatives amb grans especialistes en educació inclusiva, de manera totalment en línia i gratuïta, per tal que pugueu seguir la formació allà on estigueu i pugueu plantejar preguntes i casos.

Tots hi cabem

Volem que compartiu idees per aconseguir una escola per a tots, què us sembla que es pot fer, com ho podem fer... Perquè cada idea és important, i plegats podem reinventar una escola on hi hagi lloc per a tots.

Tens dues maneres d'enviar-nos la teva idea

1. A través de Twitter

Envia un missatge des del teu compte de Twitter amb el hashtag #Reinventemoslaescuela, i aviat el veuràs aparèixer en el nostre mur d'idees.

2. Mitjançant aquest formulari

Màxim 140 caràcters
 • CEIP Punta de n'Amer
  Centro de planta baja sin escalones donde maestros y alumnos puedan comunicarse en lenguaje de signos y dispongan de material adaptado.
 • loli
  Cada día es diferente, somos diferentes, nuestras emociones son diferentes. Aprendamos a enseñar de una manera diferente.
 • 34 Concurso ONCE @ConcursoONCE
  Las conclusiones de la sesión formativa de ayer fueron unánimes: todos los que la vieron están deseando poner en pr… https://t.co/KXL44mqM04
 • 34 Concurso ONCE @ConcursoONCE
  Un nuevo modo de descubrir experiencias de profesionales, compañeros… Mientras vas al trabajo, mientras preparas la… https://t.co/V33ZtEdpvA
 • 34 Concurso ONCE @ConcursoONCE
  El profesorado tiene un papel muy importante en la lucha por la aceptación de la diversidad en el aula.… https://t.co/1jG5dGDurk
 • @otraformadeenseñar @otraformaposibl
  Gracias a @ConcursoONCE por estos videos https://t.co/OM4Ne6VvuP\nMis alumnos están disfrutando #reinventemoslaescuela
 • Familia & Sociedad @familiasociedad
  Hoy recordamos nuestro lema del 33 Concurso con este caso viral que ayudará a la visibilidad.… https://t.co/GehN2Ws5qC
 • 34 Concurso ONCE @ConcursoONCE
  ¿Quieres colaborar en nuestro próximo podcast? ¡Escríbenos contándonos tus experiencias personales, de tus alumnos,… https://t.co/fONZAAXSaE
 • 34 Concurso ONCE @ConcursoONCE
  ¿Conoces la técnica de los sombreros para trabajar en grupo con tu aula?\n ▶️ https://t.co/AfTO0z1lCf… https://t.co/Ah75Bi6RXQ
MIRA'N MÉS Idees

Accedeix als concursos anteriors

Tant si vols consultar els guanyadors, com aprofitar els materials didàctics de les edicions anteriors del Concurs Escolar de l'ONCE, ho trobaràs aquí: