Fem servir cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que hi està d'acord. Més Informació Tancar
Conexión Adiccioff. Esto no es un juego

37 Concurs Escolar ONCE

 • Webinars formativos e interactivos
 • Conoce "On Follogüers" y su capítulo sobre cómo abanderar el movimiento de la inclusión

Després del confinament, el món digital, les noves tecnologies i internet s'han revelat com a eines valuosíssimes i extraordinàries. En aquesta edició volem transmetre, fent entre tots una campanya de publicitat, el missatge que la tecnologia és la nostra aliada sempre que en fem un ús responsable i no un abús que pot comportar riscos i conseqüències no desitjades.

No et perdis...

AIXÒ NO ÉS UN JOC A INSTAGRAM

ELS PROFES OPINEN

 • “Un projecte magnífic en el qual s'ha treballat una temàtica que està molt d'actualitat”.

  Jesús Bonete

 • “Una experiència de millora internament a l’aula a l’hora de decisió d’un únic treball fent servir tot o gairebé tot el que l’alumnat ha aportat.”

  Jairo Jurado

 • “Una valuosa oportunitat de treballar certs valors d'importància crucial amb la meva classe. M'ha facilitat un recurs, una excusa per entrar en els seus caparrons i carregar-los de solidaritat i empatia”.

  Laura Díaz

ACCEDEIX ALS CONCURSOS ANTERIORS

Tant si desitges consultar els guanyadors, com aprofitar els materials didàctics de les anteriors edicions del Concurs Escolar de l'ONCE, aquí podràs trobar-les: