Fem servir cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que hi està d'acord. Més Informació Tancar
El camí que ens fa iguals

38 Concurs Grup Social ONCE

 • Buscamos ideas que abran camino a la inclusión, reflejadas en un vídeo o cartel
 • La metodología SUMA ha sido desarrollada para los docentes, por expertos en el modelo de enseñanza DUA.

El camí de la inclusió es recorre entre tots. Oncelio, el nostre icònic isotip, s'ha omplert de colors perquè l'acompanyem a recorre'l i junts sumem quilòmetres d'il·lusió.

Els nostres colors simbolitzen la unió de tots els que formem el Grup Social ONCE: ONCE, Fundació ONCE i Ilunion. Però també, amb vosaltres.

És hora de passar de la sensibilització a l'acció!

Ens ajudes a omplir la nostra societat amb els colors de la inclusió?

Sí, volem participar!

ELS PROFES OPINEN

 • “Hem après molt i ens hem sensibilitzat en el tema de la inclusió. Ha estat molt interessant treballar les unitats didàctiques completes. Ha incidit en la dinàmica de la classe quant a la inclusió de tots els nens i nenes, ja que és una classe amb molta diversitat”.

  Rosario Pérez

 • “La nostra primera experiència en concursos nacionals. Molt divertida. A més, hem aprofitat per a incloure-la com una tasca en el nostre projecte de ludificació. Així que, millor que millor!

  Alba Romero

 • “Un moment per a poder valorar allò que tenim i poder canviar.”

  Ángel Álvarez

ACCEDEIX ALS CONCURSOS ANTERIORS

Tant si desitges consultar els guanyadors, com aprofitar els materials didàctics de les anteriors edicions del Concurs Escolar de l'ONCE, aquí podràs trobar-les: