Fem servir cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que hi està d'acord. Més Informació Tanca
Por mí y por todos mis compañeros. Ideas para un recreo inclusivo.

Premis

Enguany, en el 35è Concurs Escolar ONCE tenim preparats uns regals molt especials.
Amb la inscripció, docents i alumnes rebran un regal de participació. A més, tenim premis magnífics per als guanyadors de cada categoria de participació.

Regal de participació

Un punter i un joc d’enginy per a tots els professors i alumnes inscrits, que us servirà com a inspiració per a reinventar la forma que teniu de divertir-vos en l’esbarjo. Qui serà el més hàbil i ràpid?

Guanyadors Provincials

Els alumnes de les aules premiades en les categories A, B i C rebran una motxilla molt especial on podran recollir les dedicatòries i signatures dels companys de curs.

Guanyadors Autonómics

Cada aula guanyadora a nivell autonòmic (Categories A, B i C9, i també els finalistes de les categories D i E, serà premiada amb una activitat per a tota la classe valorada en un import màxim de 400 €.

Guanyadors Nacionals

Les aules guanyadores (Categories A, B, C, D i E) gaudiran en el Parc Nacional Sierra de Guadarrama (Madrid) del Campus “Per mi i per tots els meus companys”. Descubre cómo fue el Campus del 34 Concurso ONCE.