¡Empieza el 40 Concurso Escolar ONCE, programa de sensibilización educativa!

Estás visualizando una edición antigua del Concurso Escolar ONCE. Si deseas participar en la última edición haz click aquí.

ONCiTY: el videojoc que ens fa iguals

Videojoc

INSCRIU-TE PER GAUDEIX DE L'EXPERIÈNCIA

L'objectiu principal d'aquesta experiència immersiva és que els i les alumnes aprenguin jugant i motivin la seva curiositat, mentre se sensibilitzen i empatitzen amb el món de la discapacitat i la inclusió.

Es tracta d'una gran aventura en què aniran trobant diferents reptes que hauran de superar per aconseguir que la ciutat d'Oncity sigui accessible per a tothom.

Per poder gaudir del videojoc, t'has d'inscriure al Concurs Escolar. Cada partida dura aproximadament 25-30 minuts. Tot dependrà dels vostres coneixements! Però no et preocupis, pots desar la partida i continuar en un altre moment.

Dins el videojoc hi ha diferents minijocs, preguntes amb què es podran aprendre nous aspectes sobre la inclusió i també contingut sorpresa amb què es poden descobrir un munt de pelis, còmics, plans de lleure i molt més que t'ajudaran a sensibilitzar l'alumnat.

Per participar en el Concurs Escolar no cal que visqueu aquesta experiència, tot i que us ho recomanem, ja que és una gran eina per empatitzar i entendre el propòsit d'aquesta 39a edició.

ENLLAÇOS DESTACATS: