¡Empieza el 40 Concurso Escolar ONCE, programa de sensibilización educativa!

Estás visualizando una edición antigua del Concurso Escolar ONCE. Si deseas participar en la última edición haz click aquí.

ONCiTY: el videojoc que ens fa iguals

Premis

Premi per al o la docent:

Com que els i les docents sou el motor d'aquest concurs, en aquesta edició es crea un nou premi per als professors i professores que inscriguin més aules i presentin més treballs en el Concurs. Es lliurarà un premi per categoria (quatre premis en total).

En cas d'empat, es tindrà en compte el percentatge d'alumnes que hagin completat el videojoc. Aquest premi serà una experiència de cap de setmana valorada en un màxim de 300 € (21 % d'IVA INCLÒS).*

Premis autonòmics i als finalistes de la categoria E:

Alumnes i docents dels grups guanyadors de la fase autonòmica i dels cinc grups finalistes de la categoria E, rebran com a premi un smartwatch, un rellotge intel·ligent per anar a l’última.

Premi nacional:

Les aules guanyadores de la fase d’àmbit estatal gaudiran del Festival de la Inclusió: un esdeveniment per celebrar la inclusió i portar-la arreu del centre. Un festival a la vostra mida, amb activitats diverses; com ara, espai de gaming, música, challenges, etc.

* Consulta les bases del concurs

ENLLAÇOS DESTACATS: