Fem servir cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que hi està d'acord. Més Informació Tancar
ONCE Upon a time. La mirada de todos/as

World Blindness Summit

"ONCE upon a time. La mirada de tots i totes."

Hi havia una vegada, no gaire lluny d'aquí, un grup de persones cegues va decidir formar una organització per normalitzar les vides de les persones amb discapacitat, facilitar els seus estudis, donar-los treball i fomentar la inclusió…

Però això no és un conte, el Grup Social ONCE ho ha fet realitat i ha aconseguit que en la societat tots anem adquirint una mirada molt especial: la de la inclusió de les persones amb discapacitat. Per això, molt aviat tindrà lloc un acte internacional de gran envergadura:

World Blindness Summit (WBS-Madrid 2020)

del 19 al 24 de juny de 2020, Madrid acollirà l'Assemblea General conjunta de la Unió Mundial de Cecs (UMC) i el Consell Internacional per a l'Educació de les Persones amb Discapacitat Visual (ICEVI). Està previst que hi acudeixin delegacions de 190 països en representació de… 285 milions de persones cegues de tot el món!

Un gran esdeveniment per al qual ens hem de preparar… i us necessitem a vosaltres! Junts prendrem la inclusió per bandera i inspirarem nens, nenes i adolescents de tot el món. Accepteu el repte?

Apunteu-vos ja amb la vostra aula.
Serem la capital mundial de la ceguera!