Videojoc

Oncity 2: 4 Décadas de Inclusión

INSCRIU-TE PER GAUDEIX DE L'EXPERIÈNCIA

L'objectiu d'aquesta experiència és que l'alumnat aprengui i desperti la seva curiositat, mentre se sensibilitza i empatitza amb el món de la discapacitat i la inclusió.

Es tracta d'una gran aventura en la qual s'aniran trobant amb diferents reptes que hauran de superar i on coneixeran l'evolució de la inclusió durant aquestes quatre dècades.

Per poder gaudir del videojoc, has d'inscriure't en el Concurs Escolar. Cada partida dura aproximadament 30-35 minuts. Tot dependrà dels vostres coneixements! Però no et preocupis, pots desar la partida i seguir en un altre moment.

En aquesta edició tan especial, juntament amb l'Igu, habitant d'Oncity, viatjareu en el temps a través de diferents escenaris on coneixereu nous personatges i se us plantejaran nous reptes amb els quals podreu aprendre sobre inclusió. Ah, i també hi trobareu continguts sorpresa amb els quals descobrireu un munt de moments importants en la història del Concurs!

Per participar en el Concurs Escolar no és necessari que visqueu aquesta experiència, però us recomanem fer-ho! És una gra eina que us ajudarà a entendre el propòsit d'aquesta 40a edició.

Captura del videojuego en la que se visualizan varios personajes en una calle con un videoclub
Captura del videojuego en la que se visualizan distintos deportes paralímpicos

ENLLAÇOS DESTACATS: