Fem servir cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que hi està d'acord. Més Informació Tanca
Por mí y por todos mis compañeros. Ideas para un recreo inclusivo.

Esdeveniments Concurs Escolar ONCE

NO ET PERDIS ELS DARRERS ESDEVENIMENTS DEL CONCURS ESCOLAR!

Roda de premsa per a mitjans

35 Concurs escolar ONCE

El passat 3 d'octubre va tenir lloc la presentació oficial als mitjans de la nova edició del Concurs.

El Concurs escolar ONCE, després de 35 anys sensibilitzant nens, nenes i adolescents pel que fa a la diversitat i la inclusió, és un referent d'educació en valors a les aules. Aquest any, sota el lema "Per mi i per tots els meus companys. Idees per a un esbarjo inclusiu", convida als docents i l'alumnat a convertir el pati en una oportunitat única i educativa adaptada a totes les realitats, necessitats i interessos.

La presentació es va realitzar en el pati del col·legi Sagrado Corazón (Chamartín – Madrid). Aquest centre desenvolupa múltiples mesures per afavorir la inclusió, ja que considera "l'atenció a la diversitat com un dels seus principals senyals d'identitat" i compta amb gairebé un 8% de l'alumnat amb necessitats educatives especials (NEE).

Vídeo resum de la jornada:

Fotografies de la jornada:

Saltar galería

L'ESBARJO, UNA OPORTUNITAT PER A LA INCLUSIÓ

Jornada de sensibilització a docents

El passat dia 20 d'octubre vam descobrir com convertir l'esbarjo en un espai d'aprenentatge i inclusió, amb grans especialistes nacionals en metodologies actives, innovació pedagògica i inclusió. Va ser una oportunitat única per compartir experiències i debatre sobre com transformar l'esbarjo en una oportunitat educativa que millori la convivència de tots els alumnes.

Vídeo resum de la jornada: