El camí que ens fa iguals

AMPA - Categoria F

Les famílies sou un factor fonamental en l'educació dels vostres fills i filles.

Per això, aquest any hem creat una nova categoria, per fer-vos partíceps, a través de les AMPA, en el Concurs Escolar del Grup Social ONCE per la inclusió.

Famílies, és hora de passar de la sensibilització a l'ACCIÓ!

Ens ajudeu?

Com participar?

Cada AMPA podrà inscriure un sol projecte

PROPOSEU UN PROJECTE

És molt senzill! Com a AMPA, podreu participar proposant un projecte per promoure la inclusió en el centre escolar, en una de les àrees següents:

Pot ser una iniciativa totalment nova o una que ja tingueu en marxa!

A més, per formular la vostra proposta comptareu amb una fitxa-guió que us facilitarem i que us servirà de guia en la presentació de la idea.

PUJA'L A LA WEB

Quan tingueu la fitxa completada, només l'haureu de pujar a la web, a través d'un representant de la vostra associació, que serà l'encarregat de realitzar la inscripció.

Amb la col·laboració de:

Logotipo de CONCAPA
Logotipo de CEAPA

material didàctic

Posem a la vostra disposició aquests materials complementaris!

Han estat elaborats per especialistes de la Càtedra Obral Social La Caixa d'Inclusió Social de la Universitat de Múrcia i amb la col·laboració d'Antonio Márquez Ordóñez, mestre de Pedagogia Inclusiva i especialista en Disseny Universal per a l'Aprenentatge.

L'objectiu és facilitar al màxim la vostra participació i orientar-vos en la presentació de la vostra proposta. Aquest camí el recorrerem junts!

Accedeix al material didàctic