Fem servir cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que hi està d'acord. Més Informació Tancar
El camí que ens fa iguals

Educació Especial - Categoria E

L'alumnat de la categoria E (Educació Especial) podrà participar en el Concurs Escolar del Grup Social ONCE proposant la seva millor idea per obrir camí a la INCLUSIÓ. És molt senzill!

A més, en registrar-te en el concurs, tots, inclosos vosaltres, docents, rebreu un original regal de participació!

Com participar?

CREA UN CARTELL AMB LA TEVA AULA

Com a aula, dissenyareu un cartell creatiu, utilitzant la tècnica que més us agradi (fotografia, collage, dibuix, etc.) on expliqueu una idea per fer el vostre entorn més inclusiu en una de les àrees següents:

En el material didàctic trobareu més informació i inspiració que us ajudarà a decidir sobre quina d'aquestes quatre àrees voleu crear la vostra proposta per a la inclusió.

pensa, juntament amb el teu alumnat, UN TÍTOL I UNA DESCRIPCIÓ

Quan ho tingueu, haureu de posar-li un títol (140 caràcters com a màxim) i acompanyar-lo d'una audiodescripció* que graveu, per fer la peça més accessible.

* Descriu què es veu en el cartell de manera detallada (imatges, colors, estructura, missatge...).

PUJA'L A LA WEB

Ja només cal que ho pugis al teu apartat personal d'aquesta web. I ja està!

Que guanyi el més inclusiu!

material didàctic

Perquè el teu alumnat pugui comprendre millor la temàtica d'aquest any i el treball que els hi demanem, t'oferim un pràctic material didàctic que no és obligatori que facis servir per participar.

Aquest material ha estat elaborat per especialistes de la Càtedra Obra Social La Caixa d'Inclusió Social de la Universitat de Múrcia, amb la col·laboració d'Antonio Márquez Ordóñez, mestre de Pedagogia Inclusiva i especialista en Disseny Universal per a l'Aprenentatge.

Accedeix al nostre material didàctic fent clic en els blocs següents!