¡Empieza el 39 Concurso del Grupo Social ONCE, programa de sensibilización educativa! El videojuego que nos hace iguales

Estás visualizando una edición antigua del Concurso Escolar del Grupo Social ONCE. Si deseas participar en la última edición haz click aquí.

Conexión Adiccioff. Esto no es un juego

Com participar en el 37è Concurs Escolar ONCE

Categories de participació

 • A
  3r. i 4t. de Primària
 • B
  5è. i 6è. de Primària
 • C
  Educació Secundària
 • D
  Batxillerat i FP*
 • E
  Educació Especial*

* Aquests treballs només participen en la fase estatal.

Els treballs proposats en el nostre Concurs Escolar permetran que els i les alumnes puguin treure el talent i la creativitat que porten dins i potenciar les seves capacitats.

1 CLASSE - 1 TREBALL// 1 TREBALL - 1 CLASSE.

* La participació es proposa com a grup aula, però es tindrà en compte qualsevol modificació organitzativa que es produeixi per motius sanitaris. Consulteu les bases.

El treball per fer en cadascuna de les categories de participació és:

PRIMÀRIA (3r-6è) I EDUCACIÓ ESPECIAL

El treball consisteix a crear una falca de ràdio, d'un minut com a màxim, capaç de transmetre un missatge sobre el bon ús de la tecnologia per part dels i les menors. Haurà d'anar titulada i, per facilitar-ne l'accessibilitat, incorporarà un document amb el text de la falca.

* Per a aquells grups la discapacitat dels quals afecti o dificulti la locució de la falca, serà acceptada i, per tant, vàlida la locució realitzada pel docent. A més, n'hauran de transcriure el text en l'apartat de "Descripció" de l'àrea privada.

Secundària (1r - 4t) i FP Bàsica

El repte consisteix a dissenyar un cartell publicitari en format vertical. L'anunci ha de captar l'atenció i transmetre un missatge que fomenti l'ús responsable de la tecnologia evitant-ne l'abús. L'anunci haurà d'incloure un eslògan i, perquè sigui més accessible, incorporarà una audiodescripció.

BATXILLERAT I FP

Els i les alumnes gravaran un espot publicitari, de no més de 40'' de durada, per sensibilitzar sobre l'ús responsable de la tecnologia i els riscos que comporta el seu abús. L'espot anirà acompanyat d'un títol i d'un document amb el guió, per facilitar l'accessibilitat a les persones amb discapacitat.

Dubtes sobre com fer el treball del 37 Concurs Escolar ONCE?

Fes un cop d’ull a les edicions anteriors del Concurs Escolar ONCE

I si ho necessiteu, poseu-vos en contacte amb nosaltres.