Fem servir cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que hi està d'acord. Més Informació Tancar
Conexión Adiccioff. Esto no es un juego

37 Concurs Escolar ONCE

 • Ganadores Nacionales
 • Webinars formativos e interactivos
 • No te pierdas el capítulo de "On Follogüers" sobre el uso responsable de la tecnología

Després del confinament, el món digital, les noves tecnologies i internet s'han revelat com a eines valuosíssimes i extraordinàries. En aquesta edició volem transmetre, fent entre tots una campanya de publicitat, el missatge que la tecnologia és la nostra aliada sempre que en fem un ús responsable i no un abús que pot comportar riscos i conseqüències no desitjades.

No et perdis...

AIXÒ NO ÉS UN JOC A INSTAGRAM

ELS PROFES OPINEN

 • “La nostra primera experiència en concursos nacionals. Molt divertida. A més, hem aprofitat per a incloure-la com una tasca en el nostre projecte de ludificació. Així que, millor que millor!

  Alba Romero

 • “Una valuosa oportunitat de treballar certs valors d'importància crucial amb la meva classe. M'ha facilitat un recurs, una excusa per entrar en els seus caparrons i carregar-los de solidaritat i empatia”.

  Laura Díaz

 • “Una experiència de millora internament a l’aula a l’hora de decisió d’un únic treball fent servir tot o gairebé tot el que l’alumnat ha aportat.”

  Jairo Jurado

ACCEDEIX ALS CONCURSOS ANTERIORS

Tant si desitges consultar els guanyadors, com aprofitar els materials didàctics de les anteriors edicions del Concurs Escolar de l'ONCE, aquí podràs trobar-les: