¡Empieza el 40 Concurso Escolar ONCE, programa de sensibilización educativa!

Estás visualizando una edición antigua del Concurso Escolar ONCE. Si deseas participar en la última edición haz click aquí.

Conexión Adiccioff. Esto no es un juego

BATXILLERAT I FP

Tot l'alumnat de Batxillerat i FP podrà participar en el 37 Concurs Escolar del Grupo Social ONCE, reflexionant sobre el bon ús de la tecnologia, a través d'unes mecàniques que promouen el treball cooperatiu.

A més, en registrar-vos en el concurs escolar tots i totes, inclosos els i les docents, rebreu un fantàstic regal de participació.

material didàctic

Tot el professorat de Batxillerat i FP podeu accedir al material didàctic fent clic en cadascun d’aquests blocs. No és material obligatori, però facilita la realització del treball que heu de presentar.

Aquest material didàctic ha estat desenvolupat per l'equip de docents que forma MIAC, tenint en compte recursos i materials elaborats per entitats expertes en la temàtica com IS4K, FAD i Pantallas Amigas, entre moltes altres.

Treball a fer en el Concurs Escolar

El treball que han de realitzar Batxillerat i FP és molt fàcil i divertit!

Graveu un espot publicitari

Els i les alumnes gravaran un espot publicitari, de només de 40'' de durada, per sensibilitzar sobre l'ús responsable de la tecnologia i els riscos que comporta el seu abús.

* Formats de vídeo admesos: AVI, MP4 o MOV. Pes màxim: 100 MB.

Poseu-li títol i guió

L'espot anirà acompanyat d'un títol i d'un document amb el guió per facilitar l'accessibilitat a les persones amb discapacitat.

* Formats de document admesos: WORD o PDF.

Puja el treball a la web

Aquest és l’últim pas! Només l’haureu de pujar a la web per optar als nostres fantàstics premis.