ONCE Upon a time. La mirada de todos/as

World Blindness Summit

"ONCE upon a time. La mirada de tots i totes."

Hi havia una vegada, no gaire lluny d'aquí, un grup de persones cegues va decidir formar una organització per normalitzar les vides de les persones amb discapacitat, facilitar els seus estudis, donar-los treball i fomentar la inclusió…

Però això no és un conte, el Grup Social ONCE ho ha fet realitat i ha aconseguit que en la societat tots anem adquirint una mirada molt especial: la de la inclusió de les persones amb discapacitat. Per això, molt aviat tindrà lloc un acte internacional de gran envergadura:

World Blindness Summit (WBS-Madrid 2021)

Del 21 al 26 de mayo de 2021, Madrid acogerá la Asamblea General conjunta de la Unión Mundial de Ciegos (UMC) y el Consejo Internacional para la Educación de las Personas con Discapacidad Visual (ICEVI). Está previsto que acudan delegaciones de 190 países en representación de… ¡285 millones de personas ciegas de todo el mundo!

Un gran esdeveniment per al qual ens hem de preparar… i us necessitem a vosaltres! Junts prendrem la inclusió per bandera i inspirarem nens, nenes i adolescents de tot el món. Accepteu el repte?

Apunteu-vos ja amb la vostra aula.
Serem la capital mundial de la ceguera!