Fem servir cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que hi està d'acord. Més Informació Tancar
ONCE Upon a time. La mirada de todos/as

Sessions formatives en línia i interactives

Sesiones ya realizadas

DUA, el Disseny Universal d'Aprenentatge.

Coral Elizondo - Dimecres, 20 de novembre a les 19.00 h

Coral Elizondo

Parlar del Disseny Universal per a l'Aprenentatge és parlar del nou paradigma de l'educació. Un paradigma que entén la variabilitat humana i ofereix les pautes per dissenyar en funció d'aquesta; que té les seves arrels en la psicologia cognitiva i la pedagogia permetent al docent crear ambients d'aprenentatge flexibles.

Sobre Coral Elizondo
Diplomada en DUA, pel CAST, referent estatunidenc (Harvard) de la metodologia del Disseny Universal d'Aprenentatge.

Cervells creatius en l'educació: Tots podem millorar!

Jesús Guillén - Dijous, 28 de novembre a les 19.00 h

Antonio Márquez

Què diu la neurociència sobre la creativitat? Podem ser més creatius? Què podem fer a l'escola? I a la família? Aquestes i altres preguntes s'analitzaran en el webinar en el qual es vincularan alguns estudis amb aplicacions pràctiques a l'aula o en qualsevol context educatiu afavorint que puguin aprendre juntes persones totalment diferents.

Sobre Jesús Guillén
Autor del blog “Escuela con cerebro”. Professor del postgrau de l'ICE de la Universitat de Barcelona "Neuroeducació: aprendre amb tot el nostre potencial”.

Dissenyant Unitats Accessibles

Antonio Márquez - Dimarts, 3 de desembre a les 19.00 h

Antonio Márquez

Conèixer les pautes del DUA ens ajudarà a realitzar programacions amb alternatives per a tot l'alumnat d'una forma més completa i exhaustiva, ajudant-nos a dirigir els nostres esforços en el camí adequat. En aquest taller et proposarem una forma fàcil d'aplicar el DUA a la teva aula durant el desenvolupament d'aquest sense tenir un coneixement molt extens sobre eines digitals.

Sobre Antonio Márquez
Mestre en Pedagogia inclusiva des de fa 15 anys, treballant i implementant el DUA. Diplomat pel CAST (Center for Applied Special Technology) en Disseny Universal per a l'Aprenentatge. Autor del blog educatiu Si es por el maestro, nunca aprendo.

L'Aprenentatge Cooperatiu, una proposta metodològica per afavorir la inclusió a l'aula.

Roberto Busquiel - Dijous, 12 de desembre a les 19.00 h

Roberto Busquiel

Planificació i organització de com implementar a curt, mitjà i llarg termini el projecte d'Aprenentatge Cooperatiu en el nostre centre.

A través d'aquesta formació, el professorat trobarà diferents solucions per acompanyar l'alumnat durant tot el procés d'intervenció a l'aula i coneixerà diferents eines que l'ajudaran a tenir una bona planificació i organització per tenir un projecte sòlid i de centre.

Sobre Roberto Busquiel
Fundador i coordinador del projecte MIAC. Professor, tutor i coordinador d'Innovació Pedagògica en el col·legi Padre Dehon de Novelda (Alacant). Màster en Coaching Educatiu i Aprenentatge Cooperatiu per la Univeristat CEU San Pablo.