Fem servir cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que hi està d'acord. Més Informació Tancar
ONCE Upon a time. La mirada de todos/as

Recursos per al programa escolar

Coneixeu totes les possibilitats del Programa d'Inclusió del Concurs ONCE? Sota la metodologia de l'aprenentatge servei i l'art thinking, els nostres materials pedagògics es convertiran en els recursos necessaris per interioritzar els principis de la inclusió social. Fomentaran l'empatia a través de la creativitat i el treball cooperatiu.

Sessions formatives en línia i interactives

Ja tenim preparades les ponències dels nostres especialistes en inclusió, educació i creativitat!

Un cop més, hem reunit els professionals més punters en educació inclusiva, a més de grans experts que ens mostraran el poder de la creativitat a l'aula i com empoderar l'alumnat per abanderar el moviment de la inclusió.

Saber Más

Guia ràpida de participació

T'expliquem de manera ràpida i senzilla com participar en el 36 Concurs ONCE. Segueix els passos que t'indiquem per dissenyar la teva bandera o compondre el teu himne de forma fàcil amb les nostres guies tutorials en vídeo.

Ningú millor que tu, com a docent, sap que important és reforçar els continguts que fas a classe, per consolidar el que han après.

Per això, t'hem preparat dos jocs Kahoot per tal que fomentis la reflexió i el debat sobre inclusió i creativitat, i també dos debats dirigits a l'alumnat, sobre la diversitat i l'autoestima, com a mitjans lligats a la inclusió.

Coneix “On fologüers” i el seu capítol sobre com abanderar el moviment de la inclusió

Una sèrie animada de Fundación ONCE per normalitzar la discapacitat, reconeguda amb el premi Cermi.es en la categoria de Comunicació i Imatge Social sobre la Discapacitat. Es pot seguir a les xarxes socials, YouTube i a la web de Fundación ONCE.

Formació: "Aplicació de la inclusió a l'escola"

Si encara us esteu preguntat com es poden aplicar els valors de la inclusió a l'escola, descarregueu-vos tots els nostres materials pedagògics per a Primària, Secundària, Batxillerat, FP i Educació Especial, amb els quals podreu ajudar a millorar les competències clau del vostre alumnat.