SOM DIFERENTS, NO INDIFERENTS
Activistas contra el acoso

Vídeos tutorials interactius

Els mesos d'octubre i novembre, la comunitat docent ha pogut gaudir dels quatre vídeos tutorials interactius que organitzem amb experts en assetjament escolar.

Com que es tracta d'un format en directe, tots els professors van poder plantejar els seus dubtes sobre com abordar el tema a les aules. Totes les sessions van ser un èxit de participació, però, per si te'n vas perdre alguna, les hem recopilat totes perquè les puguis veure amb atenció.

Dia 27 d'octubre:

"Tècniques i recursos per a la prevenció, el respecte i la valoració de la diferència", impartit per Inmaculada Méndez Mateos del Departament de Psicologia Evolutiva i de l'Educació de la Universitat de Múrcia.


Dia 3 de Novembre

"Detecció de l'assetjament a les aules i especial atenció a la diversitat", impartit per Inmaculada Méndez Mateos del Departament de Psicologia Evolutiva i de l'Educació de la Universitat de Múrcia.


Dia 10 de Novembre:

"Gestió de conflictes", impartit per María Ángeles Hernández Prados del Departament de Psicologia Evolutiva i de l'Educació de la Universitat de Múrcia.


Dia 16 de novembre:

"Ciberassetjament", impartit per Carlos Represa, especialista en protecció de menors i ús responsable d'Internet. Ponent convidat a la Jornada sobre Assetjament ….