SOM DIFERENTS, NO INDIFERENTS
Activistas contra el acoso

Vídeo tutorials amb casos pràctics

Es tracta de quatre vídeos tutorials amb sessions reals gravades amb alumnes de Primària, Secundària i Batxillerat, impartides per un professional especialitzat en coaching i amb algunes intervencions d'un presentador per explicar pas a pas cada activitat.

Aquí pots veure les sessions que hem preparat per a cadascuna de les etapes educatives. Tenen una durada de 30 minuts i són molt dinàmiques, no te les perdis!

3r i 4t de Primària.

Vídeo tutorial amb una sessió real de treball sobre l'assetjament escolar a l'aula del 33 Concurs ONCE. Gravada amb un professional en coaching que ens mostra com treballar el material didàctic en una aula de 3r o 4t de Primària.

5è i 6è de Primària - Educació Especial.

Vídeo tutorial amb una sessió real de treball sobre l'assetjament escolar a l'aula del 33 Concurs ONCE. Gravada amb un professional en coaching que ens mostra com treballar el material didàctic en una aula de 5è o 6è de Primària.

ESO i FP Bàsica.

Vídeo tutorial amb una sessió real de treball sobre l'assetjament escolar a l'aula del 33 Concurs ONCE. Gravada amb un professional en coaching que ens mostra com treballar el material didàctic en una aula d'ESO o d'FP Bàsica.

Batxillerat i FP.

Vídeo tutorial amb una sessió real de treball sobre l'assetjament escolar a l'aula del 33 Concurs ONCE. Gravada amb un professional en coaching que ens mostra com treballar el material didàctic en una aula de Batxillerat o FP.