SOM DIFERENTS, NO INDIFERENTS
Activistas contra el acoso

NO ET PERDIS…

Actes anteriors

ACTE GUANYADORS 33a EDICIÓ

El 10 de maig va tenir lloc l'acte de clausura d'aquesta 33a edició del Concurs Escolar de l'ONCE i la seva Fundació, que es va retransmetre en temps real.

Saber-ne més sobre l'acte de la jornada universitària "Contra l'assetjament escolar, educar en la diferència"

Jornada universitària: "Contra l'assetjament escolar, educar en la diferència"

El 24 de novembre passat va tenir lloc a la jornada "Contra l'assetjament escolar, educar en la diferència", a la Facultat de Dret de la Universitat de Múrcia, en què van participar diversos experts per abordar l'assetjament des de diferents perspectives.

Saber-ne més sobre l'acte de la jornada universitària "Contra l'assetjament escolar, educar en la diferència"

Jornada de reflexió i acció contra l'assetjament escolar

L'1 d'octubre passat vam inaugurar el 33 Concurs ONCE amb la Jornada de Reflexió i Acció contra l'Assetjament Escolar, un acte exclusiu que va reunir grans experts nacionals en bullying i 170 docents de tot Espanya.

Saber-ne més sobre l'acte de la jornada de reflexió i acció contra l'assetjament escolar de l'1 d'octubre de 2016

Si ets professor, segurament t'hagin sorgit alguns dubtes a l'hora de fer a l'aula alguna de les sessions que proposem a les unitats didàctiques. Si és així, no et preocupis perquè hem preparat dos recursos nous que et facilitaran força la feina.

SEGUIU ACTIUS CONTRA L'ASSETJAMENT!

Us volem ajudar a seguir actius contra l'assetjament; per això us proposem que organitzeu al vostre centre una exposició o una projecció dels treballs que heu fet. Podeu convidar els amics, els companys i els familiars per donar a conèixer totes les vostres iniciatives contra el bullying.

Aquí us facilitem diversos materials i recursos que us ajudaran a posar-vos en marxa i a organitzar de manera molt senzilla una exposició que no deixi indiferent a ningú. Perquè podem acabar amb l'assetjament si tots ens hi involucrem!

Autogestionable

Què és l'assetjament?

Us volem ajudar a detectar i a identificar situacions en què es produeix assetjament, tant dins de l'aula com fora. Per això hem creat una infografia senzilla que us serà molt útil per saber què és assetjament i què no ho és, els diferents tipus que hi ha i els diversos rols que s'hi poden trobar. Pengeu-la a classe, als passadissos... I compartiu-la amb la família i els amics!

Guia contra l'assetjament

Guia ràpida per fer el teu treball en deu passos.

Et volem ajudar a fer el treball de participació del Concurs i per això hem creat dues guies molt interessants perquè en només deu passos els teus alumnes i tu pugueu dissenyar el vostre CARTELL o crear el MINICURT contra l'assetjament. Esperem que et serveixin!

Guia deu passos cartell Guia deu passos minicurt

Vídeo tutorials amb casos pràctics

Es tracta de quatre vídeos tutorials amb sessions reals gravades amb alumnes de Primària, Secundària i Batxillerat, impartides per un professional especialitzat en coaching i amb algunes intervencions d'un presentador per explicar pas a pas cada activitat.

Saber-ne més sobre vídeo tutorials amb casos pràctics

Vídeos tutorials interactius

Els mesos d'octubre i novembre, la comunitat docent ha pogut gaudir dels quatre vídeos tutorials interactius que organitzem amb experts en assetjament escolar.

Saber-ne més sobre vídeo tutorials interactius