SOM DIFERENTS, NO INDIFERENTS
Activistas contra el acoso

Jornada de reflexió i acció contra l'assetjament escolar

Jornada de reflexió i acció contra l'assetjament escolar

Resum de l'acte

L'1 d'octubre passat vam inaugurar el 33 Concurs ONCE amb la Jornada de Reflexió i Acció contra l'Assetjament Escolar, un acte exclusiu que va reunir grans experts nacionals en bullying i 170 docents de tot Espanya.

Juntament amb César Bona (finalista dels Global Teacher Prize), Fuensanta Cerezo (professora del Departament de Psicologia Evolutiva i Educació de la Universitat de Múrcia), Carlos Represa (especialista en protecció de menors i ús responsable d'Internet) i Paco Bezerra (escriptor de l'obra de teatre sobre assetjament escolar, El pequeño poni) vam compartir opinions i experiències sobre les situacions d'assetjament que es donen a l'aula.

La comunitat docent, més mobilitzada que mai

L'acte, que es va celebrar a l'Espacio Fundación Telefónica de Madrid, va aconseguir atraure professors de tots els nivells educatius i de diversos punts de la geografia de l'Estat.

Al llarg de tota la Jornada, el públic va participar activament en el debat. Els docents que no hi van poder assistir per falta de capacitat, tampoc no es van perdre cap detall gràcies a la retransmissió en temps real i van poder participar-hi amb les aportacions i les preguntes via Twitter.

Activistes a les xarxes

Per tot això, l'acte va ser un èxit rotund a les xarxes socials i va arribar fins i tot a ser trending topic amb l'etiqueta #ActivistasContraElAcoso.

Això demostra que hi ha milers d'activistes que se sumen al nostre moviment per lluitar contra l'assetjament escolar. I tu, ja t'has activat?

Gravació en vídeo de l'acte

Gravació en àudio de l'acte

Galeria de fotos

Salta la galeria