WE’RE DIFFERENT, NOT INDIFFERENT
Activistas contra el acoso

WinnersBadajoz
Categoría C

NO DUDES, ACTÚA.

El corto pretende sensibilizar a la población contra el acoso escolar, a través de la descripción de los principales tipos de acoso. Hemos intentado dar un final positivo a cada ejemplo, destacando el papel "activista" del alumnado frente al de meros espectadores.

Colegio:IESO DE GÉVORA

Grupo:4º A (4º ESO)

Población:Gévora


Barcelona
Categoría A

El bullying no és un joc

“El bullying no és un joc” és el títol del nostre cartell escrit en un destacat color groc a la part inferior. Tot el cartell té com a fons mans entrellaçades i al damunt, post-it de colors rosa i groc que contenen consells per a combatre el bullying: amor, ajuda, no mentir, valentia, no discriminar, no pensar malament, compartir, ser amable, no maltractar, no ser egoista i ser respectuós.

Colegio:COL·LEGI "DOMINIQUES DE L`ENSENYAMENT"

Grupo:B (4º Primaria)

Población:Barcelona


Barcelona
Categoría B

Aturem l'espiral

Per a representar l’assetjament escolar hem recollit idees de tots els companys i companyes que han participat en aquest projecte. Hem plasmat el que per a nosaltres és el bullying utilitzant diversos colors, textures, formes i materials. A la part central hi destaca la cara d'un assetjador, dibuixada com un fantasma ple de ràbia. Per la boca escup un gran espiral de colors foscos ple de materials tallants i punxants, que representen l'agressivitat amb la que actua: vidres tallats, xinxetes, punxons, agulles, terra... En aquest espiral també hi trobem la víctima representada mitjançant globus petats de color vermell, paper esquinçat i plàstic tallat. Per una altra banda, l’espiral està esquitxada de color vermell simbolitzant el dolor, les ferides, el patiment, l’angoixa, la por... La forma d’espiral no és casual, representa com de gran es pot fer el problema, però a l'hora està envoltat de mans de colors diversos que representen que amb l'ajuda, unió i força de qui els envolta hi ha sempre una solució.

Colegio:ESCOLA "SANT JORDI"

Grupo:A+B (5º Primaria)

Población:Vilanova i la Geltrú